• icon contacto casa Selecciona tipus de contrast
 • icon-contacto-telefono Selecciona l'alt de línia
 • icon contacto carta Selecciona la mida de lletra

En MyAltea podràs guardar tots esdeveniments i activitats de VisitiAltea als que vullgues assistir, tan sols has de fer clic al cor i es guardaran com a una agenda. A més, pots compartir-los amb els teus amics a les xarxes socials. Ara pots disfrutar de la bellesa de Altea i no perdret cap activitat amb MyAltea.

corazon icon

Comparteix la teua visió d'ALTEA amb els teus amics

widget facebook icon widget twitter

Fes la teva recerca de contingut, per favor, escriu dalt què vols cercar.

Fes la teva recerca de contingut, per favor, escriu dalt què vols cercar.

Fes la teva recerca de contingut, per favor, escriu dalt què vols cercar.

Amb aquesta ferramenta podràs anticipar-te a temps i vindre preparat per a disfrutar d'Altea.

icon tiempo bandera icon tiempo temperatura icon tiempo viento

La temperatura actual es de

icon tiempo soleado 12

Dijous

icon tiempo soleado

12º

Divendres

icon tiempo soleado

17º

Dissabte

icon tiempo soleado

15º

Diumenge

icon tiempo soleado

13º

Dilluns

icon tiempo soleado

12º

Ací trobaràs com arribar a Altea fent ús dels principals mitjans de transport possible.

icon donde como llegar
 • Com arribar per carretera? icon donde

  Pots arribar a Altea en cotxe per la carretera nacional N-332 o be per l'autovía AP-7, mitjançant l'eixida 64.

 • Com arribar en Autobus? icon donde

  Si prefereixes vindre en transport públic com autobus, la companyia ALSA, té parada a Altea.

 • Com arribar en Tren / TRAM? icon donde

  Pots vindre a Altea en tren amb la línea d'Alacant - Dénia, que transcorre al llarg de la costa nort de la Província. A més, disposes de 11 tramvíes i 9 Trens-TRAM, que cobrixen el recorregut entre Alacant y Benidorm per la plataforma tramviaria del TRAM Metropolitana.

 • Com arribar en Avió? icon donde

  Pots arribar a Altea en Avió, ja que disposes del aeroport El Altet, a 57 Km. i el de Manises, a 140Km

icon contacto persona
 • Contacte
  S'ha enviat correctament
  contact.form.warning 60
  Ha ocorregut un error
  Prova-ho més tard
arte-icon

Altea t'oferix del 3 al 9 de juliol...

Altea t'oferix del 3 al 9 de juliol...

El dimarts 4, podrem disfrutar de "La ruta dels peixcadors", una bona oportunitat per a conéixer l'ofici de la peixca artesanal en directe i submergir-te en la cultura i tradició marinera de la Badia d'Altea. Places limitades. Més informació en www.rutesdemar.com (reserves en el telèfon 653 567 203 i en rutesdemar@gmail.com).

També hi ha un buit esta setmana per a l'esport, el dimecres 5 i el divendres 7 de juny es duran a terme les rutes guiades de Snorkel. El dimecres recorreran la costa de la platja de L'Olla, mentres que el divendres seran la platja de Mascarat o de La Solsida (depenent de les condicions de l'aigua) . En els dos casos l'eixida serà a les 09:45 hores. Places limitades. Més informació i reserves en Greenwichdiving - Centre de Busseig, telèfon 966 881 457(necessari per tema de control i seguretat) .

Durant tots els dimecres, divendres i diumenges de Juliol i Agost, tindran lloc les visites guiades "Coneix Altea!". Totes elles a les 19 hores. Més informació i reserves en el telèfon 965 844 114 i en altea@touristinfo.net (inscripcions gratuïtes i places limitades). Enllaç fullet visites guiades ací.

El dimecres 5, a les 22 h en la Plaça de l'Església. Reverend Wetfinger. Concert Rhythm And Blues (Activitats de la Mostra d'Artesania).

El dijous 6, a les 21h, tindrà lloc en la Plaça de l'Aigua, amb motiu de "Música a Boqueta Nit", la interpretació de Nit de Cordes. Interpretada per: María Ferrando Vercher, Claudia Panach i Mar Ripoll Gallardo. Venda d'entrades en la Casa de Cultura i en taquilla des d'1 hora abans de cada actuació.

El divendres 7, a les 20 h, Farruquito, interpreta " Improvisao" en Palau Altea.

El dissabte 8, a les 21h. Amb motiu d'Alteatre (Certamen Nacional de Teatre Amateur d'Altea). Representació de "Juego bizarro", de la companyia Cinétika, en l'Auditori del Parc de l'Aigua.

Entrades: 5€/ representació i 10€/ Abonament (4 representacions) .

Punts de venda: Casa de Cultura d'Altea i Carnisseria Orquín.

El diumenge 9, a les 20h. "Concert d'Estiu", al Passeig Sant Pere. Banda Simfònica de la Societat Filharmònica Alteanense

Del 1 de Juliol, fins al 3 de setembre, de 19.30h a 00:30h. Mostra d'Artesania en la Plaça de l'Església d'Altea. Més información ací.

L'oferta cultural a Altea es completa amb l'estela funerària ibèrica d'Altea la Vella i el Museu Casal del Fester, on Moros i Cristians ens mostren les seues millors gales en la Casa de Cultura situada en el carrer Pont de Montcau 14 (obert de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h - entrada gratuïta) i amb el Museu Parroquial de l'Església de Ntra. Sra. del Consuelo, on es podran contemplar objectes litúrgics com poden ser calzes, casulles i llibres parroquials d'un gran valor històric que arriben a datar de l'any 1.640 (la mostra es pot visitar dimarts, dijous i dissabte de 10:00 a 13:30 hores i l'església de dilluns a dissabte de 10:00 a 13:30 hores i de 16:30 a 19:30 hores, diumenges de 08:30 a 13:00 h.

Encara no hi ha comentaris

Deixa un comentari