CLUB NÀUTIC

La Badia d´Altea ofereix diversos ports esportius on podrà amarrar i cuidar una embarcació. A més, compten amb tots els serveis que necessites perquè l´estada a Altea siga més confortable.

Club Nàutic Campomanes

Si vols participar en una regata per la badia d’Altea, el Club Nàutic de Campomanes t’ofereix dues vegades a l’any l’oportunitat d’unir-te a ells. Tenen lloc tant a l’abril com al desembre. Si no tens vaixell, i t’agrada la idea des del Club Nàutic poden gestionar-ho tot i posar-te en contacte amb algun dels vaixells que participen perquè pugues navegar.

La regata estavella és al desembre i és el TROFEU POTA NEGRA. A més de passar dos dies navegant i competint amb els millors vaixells de la zona, s’organitzen

Si necessites informació respecte a cursos PER i Patró de iot, vela… pots sol·licitar-la sense compromís.

Club Nàutic d´Altea

El Club Nàutic d’Altea ofereix molts serveis i instal·lacions per a poder gaudir plenament de la badia d’Altea. Les aigües són immillorables i pots consultar per a realitzar tot tipus d’esports nàutics.

Entre els serveis que ofereixen estan la recalada i estada en amarre, servei de varadero i tallers, zona de recollida i gestió de residus tòxics, serveis de meteorologia, bugaderia, piscina semi-olímpica, pista de tennis, restaurant…