Des de la Regidoria de Comerç s’ha posat en marxa la tercera edició de la jornada gastronòmica “La Cuina dels Barques”, que tindrà lloc a Altea, del 21 al 30 de juny.

Els establiments que vulguen participar hauran de posar-se en contacte amb l’Oficina de Comerç, situada en la planta baixa de l’Ajuntament d’Altea, per a formalitzar la inscripció. L’únic requisit per a participar és que el menú incloga un plat principal elaborat amb productes locals i de temporada, en honor de fomentar la cuina tradicional marinera d’Altea.

L’edil de comerç, Anna Alvado, ha comentat que, “són unes jornades que es porten realitzant des de fa 3 anys amb gran èxit de participació, a causa de la qualitat i el bon fer dels restaurants. En aquestes jornades es posen en valor les receptes tradicionals de peix, tan arrelades en la nostra cultura i que atrauen un bon nombre de persones del nostre entorn, cada any per a gaudir de l’excel·lent gastronomia alteana”.

Anna Alvado ha animat a tots els establiments de restauració a participar “ja que, a més, dels premis en promoció i viatges que poden aconseguir, aquestes jornades permeten donar-se a conèixer a nivell local, comarcal i autonòmic, gràcies a la important promoció i difusió que realitza el Departament de Comerç”.