Festes de la Santíssima Trinitat d’Altea

Durant aquesta setmana, a Altea se celebren les Festes en Honor a la Santíssima Trinitat al barri de Bellaguarda. Podrem gaudir de diverses activitats com la Entrada de la Murta, la revetlla a la Plaça de la Cantería o la Missa de Campanya.

Fins el dilluns, 28 de maig es celebraran a Altea les Festes en Honor a la Santíssima Trinitat al barri de Bellaguarda. En aquestes festes es duran a terme diferents activitats.

El divendres 25 de maig tindrà lloc a partir de les 18:00 hores la tradicional Entrà de la Murta, seguida a les 22:00 hores del sopar de germanor i per tancar la nit, a continuació començarà la revetlla a la Plaça de la Canteria

Les festes seguiran el dissabte 26 de maig amb la “despertà” i a les 13:00 hores amb un aperitiu per a tots els assistents a la Penya Saraïns. Per la vesprada, de les 16:30 hores endavant se celebraran partides de Pilota Valenciana al carrer La Unió, mentre que a les 19:00 hores els més petits podran gaudir de “Chiquidisco” i berenar per a tots els xiquets a la Plaça de la Canteria. Per tancar la nit de dissabte la revetlla començarà a les 23:00 hores a la Plaça de la Canteria.

Finalment, el diumenge 27 de maig, les Festes en Honor a la Santíssima Trinitat seguiran a les 15:00 hores amb les paelles populars per a tots els assistents a la Plaça de la pedrera. Per descomptat, a les 20:00 hores tindrà lloc la Missa de Campanya. En acabar, es tancaran les festes amb un vi d’honor i Danses Populars.