La senzillesa no està renyida amb la comoditat i el confort i açò és una de les constants en l’Hotel San Miguel, en el centre d’Altea i a un pas de la platja. En aquest hotel, a més de poder visitar a peu el casc antic d’Altea, podrà recórrer el passeig marítim amb unes vistes clarament immillorables: enfront de si trobarà tota l’esplendor del Mar Mediterrani.
Aquest xicotet hotel disposa de 24 habitacions que, encara amb els serveis bàsics, ofereixen comoditat, neteja i relax als seus hostes. En l’habitació, l’hoste disposarà d’una xicoteta terrassa amb vista al mar, bany complet, televisió i climatizador d’aire condicionat i calefacció.
Els serveis de l’hotel, units a la qualitat humana i professional del seu personal, faran les delícies de l’hoste. L’hotel San Miguel disposa de consigna per a equipatges i facilitat de canvi de moneda, a més de servei de missatgeria i servei mèdic, i bugaderia pròpia. L’hotel disposa també d’un bar cafeteria on asseure’s a menjar una típica paella mediterrània i un saló social en el qual descansar entre visita i visita.