Del 16 al 25 de febrer, Altea celebra “El Plat de Calent”, jornades gastronòmiques en les quals el plat “amb cullera” és el protagonista. A més de menjar bé, pots guanyar fantàstics premis. Participen en total nou restaurants, tres d’Altea la Vella i sis d’Altea.

A Altea s’organitzen diferents jornades gastronòmiques i rutes de tapes al llarg de l’any perquè tot el món puga conèixer de primera mà la gastronomia local.

Altea és un poble amb encant. Aquest es percep en els seus carrers empedrats, en les seves platges tranquil·les i com no, en la seva gastronomia. En Altea cada plat conté una història i cada restaurant pot enamorar-te.

A més, és una important destinació turística per les seves 8 quilòmetres de platja i sobretot per ser un dels pobles més bonics i amb més encant d’Espanya. Compta amb una àmplia oferta d’allotjament, que abasta des de senzills apartahotels i hostals econòmics en ple casc antic fins a luxosos hotels de cinc estreles.

A continuació detallem com consisteixen aquestes jornades, els menús de cada restaurant, preus i tot el que necessites saber.