Política de privadesa

L’AJUNTAMENT D’ALTEA informa als usuaris sobre la seua política de protecció de dades de caràcter personal en virtut de l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, per a informar als Usuaris de les Dades Personals que l’AJUNTAMENT D’ALTEA els puga requerir per a l’exercici de les seues activitats.

Les Dades Personals recollides seran objecte de tractament automatitzat i incorporats per AJUNTAMENT D’ALTEA als corresponents fitxers automatitzats, sent l’AJUNTAMENT D’ALTEA responsable d’aquests fitxers.

Conforme a la normativa aplicable, aquests Fitxers es troben inscrits en el Registre General de Protecció de Dades. En virtut de la normativa aplicable, els usuaris podran accedir als fitxers per a la modificació, rectificació o cancel·lació de les dades personals. L’usuari garanteix que les Dades Personals facilitades a l’AJUNTAMENT D’ALTEA són veraces i es fa responsable de comunicar a aquests qualsevol modificació en els mateixos.

La recollida i tractament automatitzat de les Dades Personals té com a finalitat la gestió, administració, prestació, ampliació i millora dels serveis que ofereix l’AJUNTAMENT D’ALTEA.

L’AJUNTAMENT D’ALTEA garanteix el manteniment dels nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerides, i procura instal·lar aquells altres mitjans i mesures tècniques addicionals al seu abast per a evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades Personals facilitades.

Els Usuaris tenen reconeguts els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició, així com el dret a ser informats de les cessions que puguen ser realitzades respecte de les seues Dades Personals. L’Usuari, o el seu representant legal, podrà exercitar aquests drets mitjançant sol·licitud dirigida a l’AJUNTAMENT D’ALTEA per correu certificat amb justificant de recepció, en la qual concrete la seua petició i aportació còpia del seu D.N.I. o document acreditatiu, a la següent adreça:

Plaça José Mª Planelles, 1,
03590 – Altea (Alacant – Espanya)
Telèfon: 96 584 13 00

Experimenta | Descobreix | Actualitat | Altea es Mar | Altea es Arte

2017 · VisitAltea · Tots els drets reservats

Condicions legals | Política de privadesa | Cookies

Desenvolupat amb per: Digiworks Spain

El Ayuntamiento de Altea hace un esfuerzo constante para que nuestros sitios webs sean de fácil acceso y uso para todos. Seguimos las reglas y las pautas de Accesibilidad del Contenido en la Web (WCAG 2.0) producidas por el World Wide Web Consortium (W3C).

 

Las Pautas de Accesibilidad del Contenido en la Web son un conjunto de puntos de verificación y pautas que ayudan a garantizar que las páginas web estén diseñadas y escritas de manera correcta. Algunos ejemplos son:

 

• Las imágenes deben tener un texto alternativo.

• El contraste de color entre el primer plano y el fondo debe ser notable.

• Posibilidad de ajustar el tamaño del texto según las preferencias del usuario.

• Los encabezados se deben usar de forma correcta y tener un propósito.

• Los enlaces deben tener sentido por sí solos.

• Los cuadros y tablas se deben usar para diseñar información que expresa diferentes valores y deben tener encabezados y resúmenes adecuados.

 

Nuestra meta es lograr el cumplimiento de estándares AA en todo nuestro sitio. También buscamos oportunidades para cumplir con estándares AAA.

 

 


Estamos comprometidos a proporcionar acceso a todas las personas, con o sin discapacidades. Si tiene algún problema al utilizar nuestro sitio web, comuníquese con nosotros y proporcione la URL (dirección de la página web) del material al que intentó acceder, el problema que experimentó y su información de contacto. Haremos todo lo posible por responderle y proporcionarle la información que está buscando.

Política de accesibilidad

Observaciones & Sugerencias

Ir arriba