Ports

Altea compta amb tres ports esportius: Port Esportiu Campomanes (Marina Greenwich), el Port Esportiu del Club Nàutic d´Altea i Port Esportiu Porto Senso. I també un port pesquer.

En tots dos es pot gaudir de l´essència mediterrània i d´ells es desprèn tot el caràcter d´Altea. El respecte pel medi ambient, la cura pels detalls i l´encant són les màximes que els guien.

A Altea, tant si véns a navegar com a practicar qualsevol esport nàutic, o simplement a delectar-te del seu passeig marítim, pots gaudir de la gran varietat de restaurants i hotels, de monuments o de la gran oferta d´aquest poble amb encant, considerat un els més bonics d´Espanya.

PORT ESPORTIU LUIS CAMPOMANES (MARINA GREENWICH)

El port esportiu Marina Greenwich es troba situat a 3 km. d’Altea i situat en el meridià 000º 00’ 00’’. No hi ha cap altre port que reunisca aquesta característica.

El Mediterrani i les seues vistes fan del port esportiu Marina Greenwich un lloc únic i destacat en la Costa Blanca. Les platges i cales que ho envolten tenen un encant especial i està envoltat de muntanyes i paisatges que enamoren.

Un concepte pensat per a l’oci, el descans i el benestar. Compta amb amplis amarres totalment equipats i una bona comunicació completa amb el litoral mediterrani i amb el centre de la península.

Club Nàutic Altea

El Club Nàutic d’Altea ofereix una gran quantitat de serveis i instal·lacions dels quals poder gaudir.

  • Recalada i estada en amarre per a embarcacions de fins a 20 metres d’eslora després d’una jornada de navegació.
  • Servei de varadero i zona de tallers nàutics (polièster, fusteria, electricitat i mecànica) per a la reparació i posada a punt, amb tots els serveis integrats.
  • Zona de recollida i gestió de residus tòxics i perillosos. Altea està molt compromesa amb el medi ambient i açò es percep des de tots els àmbits.
  • Serveis varis com a estació meteorològica, bugaderia, wifi, piscina semi-olímpica, pista de tennis i restaurant Club Social, que segur faran més agradable l’estada en les instal·lacions.
  • Organització d’esdeveniments nàutics esportius com a rem, pesca, vetla lleugera i vés-la creuer a nivell autonòmic, nacional i internacional. El més destacat és la regata d’hivern “200 milles a2” de reconegut prestigi i fins a 29 anys d’història, amb trajecte Altea-Eivissa-Altea.

Port Esportiu Porto Senso

El Port Esportiu Porte Senso està integrat en un complex residencial en el qual es fusionen en perfecte equilibri la naturalesa i la cultura, on es permet gaudir dels esports nàutics sense alterar el perfecte equilibri que la naturalesa brinda a la nostra zona costanera.

El complex que ho integra està compost, a més del port, per una urbanització, spa, hotel…

El creador de Portosenso, Jean Nouvel, està associat a l’arquitectura d’avantguarda, al disseny d’alt nivell i la distinció per un determinat estil de vida.

 

El Ayuntamiento de Altea hace un esfuerzo constante para que nuestros sitios webs sean de fácil acceso y uso para todos. Seguimos las reglas y las pautas de Accesibilidad del Contenido en la Web (WCAG 2.0) producidas por el World Wide Web Consortium (W3C).

 

Las Pautas de Accesibilidad del Contenido en la Web son un conjunto de puntos de verificación y pautas que ayudan a garantizar que las páginas web estén diseñadas y escritas de manera correcta. Algunos ejemplos son:

 

• Las imágenes deben tener un texto alternativo.

• El contraste de color entre el primer plano y el fondo debe ser notable.

• Posibilidad de ajustar el tamaño del texto según las preferencias del usuario.

• Los encabezados se deben usar de forma correcta y tener un propósito.

• Los enlaces deben tener sentido por sí solos.

• Los cuadros y tablas se deben usar para diseñar información que expresa diferentes valores y deben tener encabezados y resúmenes adecuados.

 

Nuestra meta es lograr el cumplimiento de estándares AA en todo nuestro sitio. También buscamos oportunidades para cumplir con estándares AAA.

 

 


Estamos comprometidos a proporcionar acceso a todas las personas, con o sin discapacidades. Si tiene algún problema al utilizar nuestro sitio web, comuníquese con nosotros y proporcione la URL (dirección de la página web) del material al que intentó acceder, el problema que experimentó y su información de contacto. Haremos todo lo posible por responderle y proporcionarle la información que está buscando.

Política de accesibilidad

Observaciones & Sugerencias

Ir arriba