Platges d’Altea

Altea està situada a la Costa Blanca i compta amb una gran extensió de costa, en la qual s´alternen zones de penya-segats i petites cales amb trams de platja en terreny pla.

Des de la punta del Mascarat, o Morro de Toix, fins a l´espigó del port, Altea posseeix una àmplia varietat de platges on poder realitzar tot tipus d´activitats: nedar, bussejar, pescar, navegar…
Altea té un vincle especial amb la Mediterrània. A més dels seus més de sis quilòmetres de costa, amb meravelloses platges com l´Olla, Solsida, Cap Negret, Albir, Cala del Mascarat o la Roda, i penya-segats sobre el mar … La Mediterrània dota de vida a aquest poble amb encant i afegeix llum i vida a Altea.

Les platges d´Altea són de cant rodat, no de sorra. Aquestes platges tenen molts avantatges… La millor d´elles és que no solen estar massificades, i aquest és un dels punts més forts d´Altea. Pot realitzar un altre tipus de jocs si vas en família o amb nens i la jornada resulta més tranquil·la.
El gruix de les pedres no és igual en totes les platges, hi ha des de grava fina fins a roques de grans dimensions. Gairebé totes les platges tenen servei de gandules, para- sols, socorrista… Però també trobaràs platges més naturals i desconegudes i cales de mida reduïda i amb molt poca gent en què podràs desconnectar.

Altea compta amb diverses platges on els naturistes poden sentir-se lliures. Pots buscar allotjament a Altea on tindràs les platges a prop i més podràs gaudir d´un entorn amb molt d´encant, passejar pels seus carrers de pedra i viure Altea intensament.
L´any 2016, l´Ajuntament d´Altea va permetre el bany amb gossos a la platja de Mar i Muntanya, afavorint així el turisme de persones amants de les seves mascotes i desitjoses de passar les vacances amb elles. Cal complir, lògicament, normes bàsiques com recollir els excrements i portar morrió els gossos perillosos.

A Altea, no trobaràs un turisme massificat, sinó un turisme de qualitat i compromès amb el medi ambient. Aquesta percepció no només la tindràs a les seves platges i passeig marítim, també en els seus carrers, hotels i restaurants.

L´encant d´Altea i les seves platges és tan elevat, que moltes parelles decideixen casar- se cada vegada més enfront de les aigües mediterrànies que banyen Altea, i celebrar les seves noces amb el mar com a testimoni.

Deportes Náuticos

Esports Nàutics

Altea compta amb tres ports esportius: El Club Nàutic Campomanes, El Club Nàutic d´Altea i Porto Senso. I també un port pesquer.

Realitzen una prova de vela molt importants en tota la Mediterrània, les «200 milles a 2», que fa el trajecte Altea-Eivissa-Altea, organitzat pel Club Nàutic d´Altea, al maig la prova de natació Mediterranean Coast Altea i més tard , al desembre, el trofeu de vela Pata Negra organitzat pel Club Nàutic Campomanes.

El Ayuntamiento de Altea hace un esfuerzo constante para que nuestros sitios webs sean de fácil acceso y uso para todos. Seguimos las reglas y las pautas de Accesibilidad del Contenido en la Web (WCAG 2.0) producidas por el World Wide Web Consortium (W3C).

 

Las Pautas de Accesibilidad del Contenido en la Web son un conjunto de puntos de verificación y pautas que ayudan a garantizar que las páginas web estén diseñadas y escritas de manera correcta. Algunos ejemplos son:

 

• Las imágenes deben tener un texto alternativo.

• El contraste de color entre el primer plano y el fondo debe ser notable.

• Posibilidad de ajustar el tamaño del texto según las preferencias del usuario.

• Los encabezados se deben usar de forma correcta y tener un propósito.

• Los enlaces deben tener sentido por sí solos.

• Los cuadros y tablas se deben usar para diseñar información que expresa diferentes valores y deben tener encabezados y resúmenes adecuados.

 

Nuestra meta es lograr el cumplimiento de estándares AA en todo nuestro sitio. También buscamos oportunidades para cumplir con estándares AAA.

 

 


Estamos comprometidos a proporcionar acceso a todas las personas, con o sin discapacidades. Si tiene algún problema al utilizar nuestro sitio web, comuníquese con nosotros y proporcione la URL (dirección de la página web) del material al que intentó acceder, el problema que experimentó y su información de contacto. Haremos todo lo posible por responderle y proporcionarle la información que está buscando.

Política de accesibilidad

Observaciones & Sugerencias

Ir arriba