Setmana Santa

Setmana Santa

Cada any la Setmana Santa a Altea és especial.

Altea, capital cultural de la Costa Blanca ofereix molt a veure. La seva oferta d’oci és molt àmplia, des de visitar els llocs d’artesania a la Plaça de l’Església, a participar de les processons de Setmana Santa, que resulten molt emocionants. Les més destacades són el «Via Crucis», la Processó del Diumenge de Rams, la Solemne Processó del Sant Enterrament de Crist o la Processó de la Trobada amb el Ressuscitat.

Les passejades pels carrers d’Altea, moltes d’elles empedrats, faran les delícies de qui vulga viure-la intensament. Visitar les seves nombroses galeries d’art, fundacions i institucions culturals, o al Casal Fester, que acull elements històrics de les festes de Moros i Cristians, la Vila Gadea, construïda per a Vicente Gadea i Orozco en 1890, que avui acull diverses institucions culturals i el Palau Altea, centre cultural que alberga el Museu de la Música.

També té lloc el Mediterranean Coast Festival, que sempre acull grups de reconegut prestigi.

Si prefereixes tranquil·litat i gaudir de la natura, l’entorn d’Altea és immillorable, i hi ha una gran oferta en rutes guiades.

Si prefieres tranquilidad y disfrutar de la naturaleza, el entorno de Altea es inmejorable, y existe una gran oferta en rutas guiadas.

PLATGES D’ALTEA

Per Setmana Santa ja es comença a entreveure el bon temps i Altea és idònia per començar a gaudir de passejades i estones a la platja.

Des de la punta del Mascarat, fins a l’espigó del port, Altea suma diverses platges on poder realitzar tot tipus d’activitats: nedar, bussejar, pescar, navegar… Les aigües que banyen la localitat, t’encantaran. Les platges són de cant rodat, no de sorra, i pots gaudir amb nens i en família i formar part del turisme sostenible que completa a Altea.

Altea té un vincle amb la Mediterrània. A més dels seus més de 6 quilòmetres de costa, amb platges molt boniques com l’Olla, Solsida, Cap Negret, Albir, Cala del Mascarat o la Roda, i penya-segats de pel·lícula. També pots trobar platges nudistes i a les que permeten anar amb gossos.

Si prefereixes prendre unes tapes pel passeig marítim, trobaràs tot tipus de restaurants, hotels amb piscines magnífiques, botigues i tot tipus de servei.

2017 · VisitAltea · Tots els drets reservats

Condicions legals | Política de privadesa | Cookies

Desenvolupat amb per: Digiworks Spain

Scroll al inicio