Descobreix el Casc Antic d’una manera diferent

Hui dia visitar el Barri antic d’Altea, pot suposar endinsar-se en la cultura ancestral mediterrània.

L’actual exposició presentada el dia 2 de juny de 2021 “El Retorn de les Gàrgoles”, pot ajudar a conéixer d’una forma diferent la bellesa del Poble antic d’Altea. Aquesta exposició compta amb un total de 34 figures creades per artistes locals i distribuïdes per les façanes del Barri antic. S’ha de tindre en compte que l’exposició es trobarà disponible fins a octubre de l’any 2021.

D’altra banda, cal destacar l’exposició “S.L.A.P” (Street Light Art Project) de l’artista Anzur Zapico Alonso, la qual ofereix de manera permanent un magnifique visual dels fanals que s’escampen per les zones més concorregudes de la població. Aquest projecte es tracta d’Art Urbà que consisteix en la intervenció artística de l’enllumenat públic, és a dir, els fanals d’Altea. El projecte recull les bosses de plàstic i residus recollits en diferents mercats d’Alacant. Gràcies al material, s’utilitza una tècnica de termofusió plàstica, la qual crea aquest magnífic art.

Aquestes dues exposicions es troben escampades pels famosos carrers de tot el barri antic, trobant-se pels carrers Sant Miguel, Sant Josep, Carrer Calvari, Carrer Salamanca, Portal Vell, Carrer Mestre Musica entre altres…

Gràcies a aquestes meravelloses exposicions, es podrà conéixer el poble d’una forma més ARTISTICA. A més a partir del dia 19 de juliol fins al 29 d’agost, Altea disposarà de l’exposició dels “Balconades”.

 

Scroll to Top