Platja per a gossos Altea

LA TEVA MASCOTA VA AMB TU!

 

Platja per a gossos

Si t’encanta portar amb tu a la teva mascota a tot arreu, a Altea pots gaudir de la platja en la seva companyia. Quan arriben les vacances, moltes vegades sorgeix la pregunta: I ara … Què fem amb la nostra mascota? Volem que ens acompanyi, però no sempre és fàcil.

Trobar platges o hotels accessibles pot resultar complicat. A Altea volem que tothom sigui ben rebut i per això hem dedicat un raconet d’aquest poble amb encant a totes les mascotes i els seus amos i ames.

L’any 2016 l’Ajuntament d’Altea va permetre el bany amb gossos a la platja de l’Olla, junt a Porto Senso.

No és d’ús exclusiu per a propietaris de gossos i per tant té unes normes bàsiques de convivència com recollir els excrements i portar amb morrió als gossos de races potencialment perillosos.

La platja, com totes a Altea és de cant rodat. És d’aigua neta, semisalvatge, sense massa onades i amb un fons fantàstic per al busseig. Forma part de la platja de l’Olla.

 

 

 

Platja de l’Olla

La platja de l’Olla mesura un quilòmetre i mig. Es troba situada entre dos ports esportius i des d’allà pots veure el Penyal d’Ifac. Enfront d’ella emergeixen “L’Illeta”, a la qual es pot accedir nedant i “L’Illot”. És perfecta per desconnectar, llegir o realitzar jocs amb nens. En ella té lloc a l’agost el reconegut espectacle pirotècnic del Castell de l’Olla.

El cant rodat serà molt d’agrair quan la teva mascota entri al cotxe o a casa molta menys brutícia!

Normativa:

-Mantindre controlada a la teva mascota.

-Procurar no molestar els altres usuaris.

-Recollir els escrements.

-Disposar del microxip.

-A més d’estar al dia en les vacunacions, portar la cartilla i si el gos està inclòs en la llista de PPP, haurà d’anar lligat i amb morrió.

 

 

 

Altea, poble amb encant

Altea està situada a la Costa Blanca i compta amb una gran extensió de costa, en la qual s’alternen zones de penya-segats i petites cales amb trams de platja en terreny pla. Des de la punta del Mascarat, o Morro de Toix, fins a l’espigó del port, Altea posseeix una àmplia varietat de platges on poder realitzar tot tipus d’activitats: nedar, bussejar, pescar, navegar …

Altea té un vincle especial amb la Mediterrània. A més dels seus més de 6 quilòmetres de costa, amb meravelloses platges com l’Olla, Solsida, Cap Negret, Cala del Mascarat o la Roda, i penya-segats sobre el mar … La Mediterrània dota de vida a aquest poble amb encant i afegeix llum i vida a Altea.

Aquestes platges tenen molts avantatges… La millor d’elles és que no solen estar massificades, i aquest és un dels punts més forts d’Altea. Pot realitzar un altre tipus de jocs si vas en família o amb nens i la jornada resulta més tranquil·la.

A Altea pots gaudir de la pràctica de tot tipus d’esports nàutics. Immersió lleugera, submarinisme, vela, caiac … Les seves platges ho fan possible. També de les seves muntanyes, si ets més de terra. S’organitzen rutes guiades, i pots fer excursions, tant a peu com en bici.

A Altea, no enicontrarás un turisme massificat, sinó un turisme de qualitat i compromès amb el medi ambient. Aquesta percepció no només la tindràs a les seves platges i passeig marítim, també en els seus carrers, hotels i restaurants.

 

Scroll to Top