PROGRAMACIÓ SETMANA SANTA ALTEA 2019

Altea sempre és un lloc fantàstic per passar uns dies, però per Setmana Santa el seu encant es multiplica. Què pot haver millor per gaudir amb la família o amics que naturalesa, paisatges de somni, menjar boníssim i moltes opcions d’oci?

A Altea tens possibilitats de tot tipus: platges, muntanyes, mercats i mostres d’artesania, fantàstiques poblacions properes per fer una escapada … El paradís per a unes vacances!

Tens infinites opcions d’allotjament com hotels, apartaments, càmpings … I restaurants diversos. Per Setmana Santa, Altea malbarata encant per tots els seus carrers i racons secrets. Tant, que t’enamoraràs d’ella i voldràs tornar. A continuació et fem un resum de la programació per aquests dies perquè puguis organitzar-te quan vinguis sense por a equivocar-te …

XXXVI MOSTRA D’ARTESANIA CONTEMPORÀNIA

Del 17 al 21 d’abril de 12 de migdia fins a les 10 de la nit a la Plaça de l’Església pots accedir lliurement a la mostra d’artesania. Aquesta mostra és molt més que un mercat, ja que et connectarà directament amb l’ànima bohèmia d’Altea.

Aquest any la mostra suma ja 36 anys i segueix sent una visita obligada. Un passeig per la Plaça de l’Església i els carrers del nucli antic resulta encantador sempre, però en aquestes dates més … Percebràs l’aroma deliciós que prové dels restaurants alteans i un ambient molt tranquil i agradable.

RUTES GUIADES

Al llarg de l’any s’organitzen a Altea moltes visites guiades gratuïtes. Si et ve de gust passar un dia diferent i allunyar-te una mica de la rutina, vine a Altea.

Pots realitzar la teva reserva contactant amb la Tourist Info d’Altea, al carrer Sant Pere, 14, o trucant al 965 84 41 14. A continuació et detallem les visites que podràs gaudir si véns per Setmana Santa:

 

-Dimarts, 16 d’abril: “Ruta Cap Blanch i els Arcs”. Punt de trobada: Tourist Info Altea. Hora d’inici: 10:00 h. Durada: 2 h. Dificultat: mitjana-baixa Recomanacions: calçat còmode, gorra i aigua. 50 persones màxim.

-Dimecres 17 d’abril: “Coneix el Casc Antic d’Altea”. Sortida des de la Tourist Info a les 18:00 h. Durada: 2 h. Dificultat: mitjana-baixa Recomanacions: calçat còmode, 50 persones màxim.

– Dijous 18 d’abril: “Coneix el Casc Antic d’Altea”. Sortida des de la Tourist Info a les 10:00 h. Durada: 2 h. Dificultat: mitjana-baixa Recomanacions: calçat còmode, 50 persones màxim.

– Dijous, 20 d’abril: “Camí de Altea la Vella pel Camí Fons”. Sortida des de la Tourist Info a les 10:00 h. Durada: 2,5 h. Dificultat: mitjana-baixa Recomanacions: calçat còmode gorra i aigua, 50 persones màxim.

– Dimarts, 21 d’abril: “Ruta per la Via Dianium-Camí Reial”. Sortida des de la Tourist Info a les 10:00 h. Durada: 2 h. Dificultat: mitjana-baixa Recomanacions: calçat còmode gorra i aigua, 50 persones màxim.

CAMINS D’ALTEA

Coneix la història d’Altea amb aquestes rutes. Més info aquí.

  1. EL CAMÍ REIAL. Al costat del mar
  2. ALTEA LA VELLA. Els orígens.
  3. L’ALGAR. L’inici de l’horta alteana.
  4. Quintanes I BARRANQUET. La terra colonitzada.
  5. CAP BLANCH I ELS ARCS. Tradició viva.

RUTA DE LES ERMITES

Vine i a gaudir de la bona música en un entorn increïble: Música a les ermites d’Altea.

Dijous 11/04/19 19:00 h. Església de Santa Anna d’Altea la Vella. Impressions romàntiques.

Dissabte, 13/04/19 12:00 h. Ermita de Santa Bàrbara. Trio Donizetti.

Diumenge, 14/04/19 18:00 h. Església Parroquial. Les set últimes paraules de Crist a la Creu. Quartet Almus i Soprano Pepi Lloret.

Dilluns, 15/04/19 19:00 h. Ermita de Sant Isidre Live the Clarinet. Sinfonnieta Altea (quartet de clarinets)

Dimarts, 16/04/19 19:00 h. Convent de l’Olla. Mélodie Française.

Dimecres, 17/04/19 19:00 h. Ermita de Sant Roc. Trio Obvice.

Dijous, 18/04/19 19:00 h. Ermita Sant Antoni. Dues Vora Mar.

Divendres, 19/04/19 12:00 h. Ermita de Sant Tomàs. Quartet de Corda i Clarinets Musicaltea.

Dissabte, 20/04/19 12:00 h. Ermita de Sant Lluís. Soca a Arrel. “Música de per ací”

VIA CRUCIS

Tindrà lloc el dijous, 18/04/19 al Portal Vell sobre les 23:59 h. a càrrec del grup de teatre Pla i Revés.

Aquest acte religiós, que se celebra cada Dijous Sant, és una escenificació d’imatges representades a càrrec d’un grup d’actors pels carrers d’Altea. També cal destacar l’encant de la processó del Sant Enterrament que cada divendres Sant sobre les 20 hores realitza el seu recorregut pels carrers del nucli antic. Carrers que estan a vessar de veïns que acompanyen les imatges religioses i turistes que s’amunteguen a les cruïlles dels carrers per veure la baixada de la processó.

 

Scroll to Top