VISITES GUIADES DE PRIMAVERA

 

En breu podràs gaudir de les fantàstiques visites guiades de primavera. Són gratuïtes i coneixeràs el poble d’Altea, segur que no et penedeixes!
Arriba la primavera i les ganes de gaudir de la natura augmenten encara més si cap. Conèixer llocs nous o reviure moments en llocs que t’enamoren sempre és un bon pla.A més si vols combinar una escapada, pots aprofitar un dels fantàstics hotels o deliciosos restaurants d’Altea, en els quals les seves mostres de gastronomia mediterrània no et deixaran indiferent.
La Regidoria de Turisme ha preparat una nova programació de les visites guiades gratuïtes “Coneix Altea!” Per als mesos d’abril, maig, juny.
Pots realitzar la teva reserva contactant amb la Tourist Info d’Altea, al carrer Sant Pere, 14, o trucant al 965 84 41 14. A continuació et detallem les visites de cada mes:
ABRIL
Diumenge, 7 d’abril: “Ruta Quintanes i Barranquet: Coneix l’horta alteana” a càrrec de la nutricionista Anna Saragossa i la sortida es farà a les 10 h des de la Plaça de l’Ajuntament.
Dimarts, 16 d’abril: “Ruta Cap Blanch i els Arcs”
Dimecres 17 d’abril: “Coneix el Casc Antic d’Altea”. Sortida des de la Tourist Info a les 18:00 h.
Dijous 18 d’abril: “Coneix el Casc Antic d’Altea”. Sortida des de la Tourist Info a les 10:00 h.
Dissabte, 20 d’abril: “Camí de Altea la Vella pel Camí Fons”.
Diumenge, 21 d’abril: “Ruta per la Via Dianium-Camí Reial”.
MAIG
Diumenge, 5 de maig: “Ruta pel Riu Algar” Pel dia mundial de les Aus. A càrrec del tècnic de medi ambient Carlos Úbeda i l’ornitòleg Toni Zaragozí.
Diumenge, 19 de maig: “Ruta Coneix Altea!”. Per la Setmana Internacional de l’Educació Artística. A càrrec de l’historiador Juanvi Martí.
JUNY
Diumenge, 2 de juny: “Ruta Coneix Altea!”. Bellaguarda a festes: Santíssima Trinitat. A càrrec del guia de Turisme oficial Felip Lozano.
Diumenge, 23 de juny: “Ruta Coneix Altea!”. El Casc Antic en festes: Sant Joan. A càrrec del guia de Turisme oficial Joan Such.

Diumenge, 30 de juny: “Ruta Cap Blanch i els Arcs: Festes de Sant Antoni”. A càrrec del guia de Turisme oficial Joan Such.
Si vols saber millor què veuràs en les visites clica aquí.

 

Scroll to Top