Del 4 al 7 de maig Altea serà present a la fira ALACANT GASTRONÒMICA, I TROBADA DE L’ESTIL DE VIDA MEDITERRANI, que tindrà lloc a IFA. A l’estand alteà, de 40 m2, es presentarà la nostra variada gastronomia, les jornades de “La Cuina de les Barques” i “Fruits de Tardor”, així com tota l’oferta turística que ofereix Altea durant tot l’any.
Més de 150 expositors mostraran al públic i als professionals del sector diferents especialitats gastronòmiques de la província, denominacions d’origen, marques de qualitat, productes de la terra, i altres ecològics i artesanals, així com vins i begudes típiques, equipaments o serveis. Tots ells s’uneixen en aquest esdeveniment per promoure accions saludables i una alimentació sana basada en productes autòctons, procedents tant del mar com de la muntanya.
En paraules de la regidora de Turisme, Anna Alvado, “seguint amb la política de promoció de la nostra gastronomia, per la qual hem apostat des d’aquesta Regidoria des del principi de la legislatura, Altea no podia deixar d’acudir a aquest esdeveniment gastronòmic donada la nostra tradició culinària i l’àmplia oferta gastronòmica de la que ja és reconeguda la nostra població”. Alvado vol també agrair la col·laboració de les tres empreses alteanes que ens acompanyaran en aquest esdeveniment: Forn de Ximo, 8 de tapes i Cerveses Althaia Artesana.
L’horari és de 11.00ha 21:30 el divendres 4, dissabte 5, diumenge 6, i de 10.00ha 18.00h de dilluns 7. L’entrada és lliure, amb entrada gratuïta per al públic en general que es podrà trobar una oferta expositora de productes de la província, així com tallers per a escolars, degustacions i venda de productes, demostracions, showcooking i tastos. Uns dies plens d’activitats, amb un total de 16 estrelles Michelin i nombrosos sols Repsol presents en la trobada.
Más de 150 expositores mostrarán al público y a profesionales del sector diferentes especialidades gastronómicas de la provincia, denominaciones de origen, marcas de calidad, productos de la tierra, y otros ecológicos y artesanales, así como vinos y bebidas típicas, equipamientos o servicios. Todos ellos se unen en este evento para promover acciones saludables y una alimentación sana basada en productos autóctonos, procedentes tanto del mar como de la montaña.
En palabras de la concejala de Turismo, Anna Alvado, “siguiendo con la política de promoción de nuestra gastronomía, por la que hemos apostado desde esta Concejalía desde el principio de la legislatura, Altea no podía dejar de acudir a este evento gastronómico dada nuestra tradición culinaria y la amplia oferta gastronómica de la que ya es reconocida nuestra población”. Alvado quiere también agradecer la colaboración de las tres empresas alteanas que nos acompañarán en este evento: Forn de Ximo, 8 de tapes y Cervezas Althaia Artesana.
El horario es de 11.00h a 21.30h el viernes 4, sábado 5, domingo 6, y de 10.00h a 18.00h el lunes 7. La entrada es libre, con entrada gratuita para el público en general que se podrá encontrar una oferta expositora de productos de la provincia, así como talleres para escolares, degustaciones y venta de productos, demostraciones, showcooking y catas. Unos días repletos de actividades, con un total de 16 Estrellas Michelín y numerosos soles Repsol presentes en el encuentro.