Ports

Altea compta amb tres ports esportius: Port Esportiu Campomanes (Marina Greenwich), el Port Esportiu del Club Nàutic d´Altea i Port Esportiu Porto Senso. I també un port pesquer.

En tots dos es pot gaudir de l´essència mediterrània i d´ells es desprèn tot el caràcter d´Altea. El respecte pel medi ambient, la cura pels detalls i l´encant són les màximes que els guien.

A Altea, tant si véns a navegar com a practicar qualsevol esport nàutic, o simplement a delectar-te del seu passeig marítim, pots gaudir de la gran varietat de restaurants i hotels, de monuments o de la gran oferta d´aquest poble amb encant, considerat un els més bonics d´Espanya.

PORT ESPORTIU LUIS CAMPOMANES (MARINA GREENWICH)

El port esportiu Marina Greenwich es troba situat a 3 km. d’Altea i situat en el meridià 000º 00’ 00’’. No hi ha cap altre port que reunisca aquesta característica.

El Mediterrani i les seues vistes fan del port esportiu Marina Greenwich un lloc únic i destacat en la Costa Blanca. Les platges i cales que ho envolten tenen un encant especial i està envoltat de muntanyes i paisatges que enamoren.

Un concepte pensat per a l’oci, el descans i el benestar. Compta amb amplis amarres totalment equipats i una bona comunicació completa amb el litoral mediterrani i amb el centre de la península.

Club Náutico Campomanes
SEDE CLUB NAUTICO ALTEA_1

Club Nàutic Altea

El Club Nàutic d’Altea ofereix una gran quantitat de serveis i instal·lacions dels quals poder gaudir.

  • Recalada i estada en amarre per a embarcacions de fins a 20 metres d’eslora després d’una jornada de navegació.Servei de varadero i zona de tallers nàutics (polièster, fusteria, electricitat i mecànica) per a la reparació i posada a punt, amb tots els serveis integrats.
  • Zona de recollida i gestió de residus tòxics i perillosos. Altea està molt compromesa amb el medi ambient i açò es percep des de tots els àmbits.
  • Serveis varis com a estació meteorològica, bugaderia, wifi, piscina semi-olímpica, pista de tennis i restaurant Club Social, que segur faran més agradable l’estada en les instal·lacions.
  • Organització d’esdeveniments nàutics esportius com a rem, pesca, vetla lleugera i vés-la creuer a nivell autonòmic, nacional i internacional. El més destacat és la regata d’hivern “200 milles a2” de reconegut prestigi i fins a 29 anys d’història, amb trajecte Altea-Eivissa-Altea.

Port Esportiu Porto Senso

El Port Esportiu Porte Senso està integrat en un complex residencial en el qual es fusionen en perfecte equilibri la naturalesa i la cultura, on es permet gaudir dels esports nàutics sense alterar el perfecte equilibri que la naturalesa brinda a la nostra zona costanera.

El complex que ho integra està compost, a més del port, per una urbanització, spa, hotel…

El creador de Portosenso, Jean Nouvel, està associat a l’arquitectura d’avantguarda, al disseny d’alt nivell i la distinció per un determinat estil de vida.

porto senso altea

Puerto Pesquero

Descarregar fullets
Scroll to Top