Platja Cap Negret

La Platja de Cap Negret és la que abasta des de la desembocadura del riu Algar Fins a la Cala del Soio.

És una platja que té com a fons l’espectacular Serra de Bèrnia. És de grava i aigües netes. Tampoc és una platja molt concorreguda, en sintonia amb la resta de platges d’Altea. La seva característica principal és la grava, que res ha d’envejar a la sorra. Es poden fer molts tipus de jocs amb nens i relaxar-se al ser un lloc tranquil.

Pots trobar molts hotels i restaurants per la zona i llogar patins aquàtics o hamaques. El turisme d’Altea és un turisme sostenible. No Trobaràs platges massificades. El respecte pel medi ambient forma part de la idiosincràsia alteana.

Playa Cap Negret Altea
Playa Cap Negret Altea

Esports Nàutics

Et ve de gust viure una aventura intensa? Pots treure-li tot el partit a les aigües alteanes … Des de llogar vaixells a vela fins embarcacions a motor, bussejar, caiac, piragüisme, planxa de vela, flyboard, rem, motos aquàtiques, pesca …
Altea compta amb tres ports esportius i también d’un port pesquer: El Port Esportiu Marina Greenwich, el Port d’Altea i el Port Esportiu Porto Senso. Entre tots els esdeveniments esportius nàutics el més destacable és la prova de vela “200 milles a2”, organitzada pel Club Nàutic Altea, i el trofeu de vela “Pata Negra”, organitzat pel Club Nàutic Campomanes.

Galeria d’imatges de la platja de Cap Negret d’Altea

Scroll to Top