Platja La Roda

La trobem a la desembocadura del riu Algar. Compta amb Bandera Blava i és una platja de grava.

Les seves aigües són molt netes i tranquil·les i connecta amb la platja de Cap Negret. La seva proximitat amb el nucli urbà, compta amb tots els serveis de restaurants, botigues, lloguer d’hamaques, infraestructures…

Són aigües tranquil·les, en què es pot nedar fins l’escullera i contemplar molts peixos, realitzar jocs amb nens o en família i relaxar-se. És una platja adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

El turisme d’Altea és un turisme sostenible. No trobaràs platges massificades. El respecte pel medi ambient forma part de la idiosincràsia Alteana.

A Altea tens moltes opcions d’allotjament. Hotels de 5 estrelles, aparthotels, càmpings, bungalows…

Aquest poble amb encant, que molts qualifiquen com un dels més bonics d’Espanya, ofereix una gastronomia principalment marinera, però pots trobar restaurants de tot tipus.

Playa La Roda Altea

Esports Nàutics

A Altea podràs des llogar des de vaixells a vela fins a embarcacions de motor, bussejar, caiac, piragüisme, planxa de vela, flyboard, rem, moto aquàtica, pesca…

T’encantarà descobrir les aigües alteanes. Hi ha tres ports esportius: El Port Esportiu Marina Greenwich, el Club Nàutic d’Altea i el Port Esportiu Porto Senso. Entre tots els esdeveniments esportius nàutics cal destacar la prova de vela “200 milles a2”, organitzada pel Club Nàutic Altea, i el trofeu de vela “Pata Negra”, organitzat pel Club Nàutic Campomanes.

Galeria d’imatges de la platja de la Roda d’Altea

Scroll to Top