Platges d’Altea

Altea està situada a la Costa Blanca i compta amb una gran extensió de costa, en la qual s´alternen zones de penya-segats i petites cales amb trams de platja en terreny pla.
Des de la punta del Mascarat, o Morro de Toix, fins a l´espigó del port, Altea posseeix una àmplia varietat de platges on poder realitzar tot tipus d´activitats: nedar, bussejar, pescar, navegar…

Altea té un vincle especial amb la Mediterrània. A més dels seus més de sis quilòmetres de costa, amb meravelloses platges com l´Olla, Solsida, Cap Negret, Albir, Cala del Mascarat o la Roda, i penya-segats sobre el mar … La Mediterrània dota de vida a aquest poble amb encant i afegeix llum i vida a Altea.
Les platges d´Altea són de cant rodat, no de sorra. Aquestes platges tenen molts avantatges… La millor d´elles és que no solen estar massificades, i aquest és un dels punts més forts d´Altea. Pot realitzar un altre tipus de jocs si vas en família o amb nens i la jornada resulta més tranquil·la.

bahía de altea
deportes náuticos altea

El gruix de les pedres no és igual en totes les platges, hi ha des de grava fina fins a roques de grans dimensions. Gairebé totes les platges tenen servei de gandules, para- sols, socorrista… Però també trobaràs platges més naturals i desconegudes i cales de mida reduïda i amb molt poca gent en què podràs desconnectar.
Altea compta amb diverses platges on els naturistes poden sentir-se lliures. Pots buscar allotjament a Altea on tindràs les platges a prop i més podràs gaudir d´un entorn amb molt d´encant, passejar pels seus carrers de pedra i viure Altea intensament.

L´any 2016, l´Ajuntament d´Altea va permetre el bany amb gossos a la platja de Mar i Muntanya, afavorint així el turisme de persones amants de les seves mascotes i desitjoses de passar les vacances amb elles. Cal complir, lògicament, normes bàsiques com recollir els excrements i portar morrió els gossos perillosos.
A Altea, no trobaràs un turisme massificat, sinó un turisme de qualitat i compromès amb el medi ambient. Aquesta percepció no només la tindràs a les seves platges i passeig marítim, també en els seus carrers, hotels i restaurants.

L´encant d´Altea i les seves platges és tan elevat, que moltes parelles decideixen casar- se cada vegada més enfront de les aigües mediterrànies que banyen Altea, i celebrar les seves noces amb el mar com a testimoni.

Casco Antiguo Altea
Descarregar fullets
Scroll to Top