Actividades Culturales Verano 2023

Activitats Culturals Estiu 2023

Alteatre

Durant el mes pròxim de juliol en la Plaça de l’aigua, se celebrarà la 21 edició de la Mostra Nacional de Teatre Amateur, de Alteatre, la programació del qual es desenvoluparà les nits dels dissabtes.

La programació teatral d’aquesta edició s’inicia el pròxim 1 de juliol amb “Pere i el Capità” de la companyia  Zorongo, procedent de Bétera; continuarà el 8 de juliol amb l’obra “ Angoixa” del grup de teatre  Ambfiteatre, de Gandia. La tercera obra, prevista per al 15 de juliol serà “Les Picardies de  Moliere” de la companyia  Associaciò de  teatre  Pànic  Escènic de Quartell. La programació es tanca el 22 de juliol “Estrés” de la companyia  Associació  Maçateatre de Barcelona; i 29 de Julio “El  Joc” del grup local Pla i Revés.

El preu de les entrades és de huit euros per representació; sis euros en compra en línia, i l’abonament per a les cinc representacions té un cost de 25 euros, o 20 euros en compra en línia. Aquestes es poden adquirir a la Casa de Cultura una hora abans de cada representació en l’accés a la Plaça de l’aigua. La compra en línia en: https://www.alteacultural.com/alteatre/

L’aforament de l’espai està limitat a 150 persones per funció, per la qual cosa des de l’organització es recomana adquirir al més prompte possible l’entrada.

Actividades Culturales Verano 2023

Música a  Boqueta  Nit 2023

Com és habitual, els dijous de juliol i agost a les 21: 00h podrem gaudir de diferents concerts. La venda d’entrades està disponible a la Casa de Cultura, en www.alteacultural.com i una hora abans de les actuacions en la pròpia  Plaça de l’ Aigua. L’aforament està limitat a 200 persones 

Programa de concerts 

Dijous 6 de juliol; dijous 13 de juliol i dijous 20 de juliol, “Música en  Clau de  Blau”, que són els tres concerts que ofereixen les diferents agrupacions de la  SFA i de la comarca. El primer d’ells serà a càrrec de la  Bandeta  Jove de la  SFA. El 13 de juliol serà la Big band Taller  Ateneu La Vila, un projecte innovador de música moderna. I el 20 de juliol s’estrenarà una nova agrupació nascuda en el si del conservatori d’Altea com és la  Bandeta La  Criança.

Dijous 27 de juliol, “ Three  Bells”, format per tres grans trompetistes procedents de diferents àmbits i que estrenen projecte.

Dijous 3 d’agost, “Marina Big band: Llatina”, procedent de Dénia, encapçalada per la cantant Eva  Olivencia, amb una àmplia trajectòria com a cantant de jazz.

Dijous 10 d’agost, “Esther” cantautora que té una llarga trajectòria i que porta el projecte “els  cartes que  mai  vaig  cremar”.

Dijous 17 d’agost, “ Mouloud el  Meskaui” amb música nord-africana.

Dijous 24 d’agost, “Connecta  Percussió”, un grup de percussió amb dues joves promeses que ja han guanyat molts concursos i estan becats en diferents estudis.

Dijous 31 d’agost, “Cucumpá  Orquestra”, un projecte de música llatina els components de la qual resideixen a Altea i a la Marina Baixa.

Finalment, la responsable d’àrea i el director musical del projecte han animat als  alteanos,  alteanas i residents a la Comarca a gaudir dels concerts que presenta la XVI edició de Música a  Boqueta  Nit.

El preu de les entrades és de 9€ per a entrada individual en taquilla i 6€ si la compra és en línia. L’abonament per a les actuacions del 6 al 20 de juliol és de 15€ i 12€ compra en línia i l’abonament per a les actuacions del 27 de juliol al 31 d’agost és de 35€ o 28€ si la compra és en línia.

Actividades Culturales Verano 2023
Scroll to Top