Activitats de Setmana Santa

Els dies 6 i 7 d’abril, a les 12:00h des de Tourist Info Altea situada en el Carrer Sant Pere 14, s’han organitzat dues rutes guiades fins al Barri antic passant pels diferents llocs d’interés del municipi.


El dia 8 d’abril es realitzarà una ruta infantil teatralitzada en la qual dos intrèpids detectius exploradors busquen a valents i audaços per a la seua nova expedició. Per a ser un del seu equip hauràs de resoldre els misteris amagats en els llocs més bells de la vila d’Altea i resoldre l’enigma. Aconseguiràs ser un dels components del seu equip i convertir-te en «explorador o exploradora» del nostre bell poble descobrint els misteris de la seua ruta?
Per a participar d’aquestes activitats és necessària la inscripció prèvia en Tourist Info Altea, touristinfo@altea.es o telefonant al 965 84 41 14.

Tourist Info Altea romandrà oberta tots els dies de Setmana Santa i s’ampliarà el servei amb el Punt Info en la Mostra d’Artesania, Plaza de l’Església, amb horari de 12:00h a 14:00h i de 17.00 a 21:00h des del dimecres 5 fins al diumenge 9 d’abril.

Scroll to Top