Activitats maig – juny 2021

 

El bon temps s’acosta i comença a ser moment de trencar la rutina diària. És per això que, per a aquests mesos, t’oferim algunes activitats inoblidables.

Entre elles, taller ambiental litoral d’Altea i Desembocadura riu Algar, Gymkhana Familiar i Ruta nocturna pel barri antic sota la lluna plena.

Taller ambiental litoral d’Altea i Desembocadura riu Algar.

En aquest meravellós taller, el professional Carlos Úbeda, ens revelarà els diferents hàbitats de les zones fluvials i costaneres, així com la biodiversitat que viu en cadascun d’ells. Buscarem restes i rastres d’animals, plantes i algues que es poden trobar en la línia de costa. Aprendrem conceptes de la dinàmica litoral, formació d’ones i els beneficis d’aquests ambients quan tenen un bon estat de conservació.

Gymkhana Familiar Estiuenca

Després del gran èxit que rebem de la *Gymkhana Familiar per Setmana Santa, tornem a realitzar-la de nou, però en aquesta ocasió més estiuenca. Submergeix-te pels diferents carrers d’Altea d’una forma diferent. Realitzada pel grup Tramuntana Aventura.

Ruta nocturna sota la lluna plena

Emprén una ruta atípica sota la lluna plena, coneix les històries i llegendes més singulars d’Altea de la mà del guia Joan Such.

 

Scroll to Top