Castell de l’Olla 2023

El Castell de l’Olla,es un espectacle pirotècnic que es celebra el dissabte més proper a la festivitat de Sant Llorenç,en 2023 es celebrara el 12 d’agost a las 23:59 hores la Platja de l’Olla. El Castell de l’ Olla, s’ha convertit al llarg dels anys en un espectacle piromusical molt reconegut i lloat. Aconsegueix citar més de 50.000 persones, a les quals delectar amb un esclat de llum, pólvora i música.

Aquesta festa compta amb més de 30 anys d’història, i cada vegada més, uneix diferents embarcacions a la badia d’Altea per a poder contemplar l’espectacle piromusical en tot el seu esplendor.

L’esdeveniment, que ha anat creixent al llarg dels anys, naix d’un homenatge al pirotècnic local Blas Aznar, “el tio Blai, el coheter”, mort fa anys. Va ser llançat un castell de focs artificials especial en el seu honor i des de llavors, el Castell de l’Olla ha anat madurant fins arribar al que és avui dia.

El Castell de l’Olla està reconegut amb la distinció del premi al Mèrit Turístic, en la categoria d’or de l’edició de 1999, atorgat pel Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca i en 2007, declarat Festa d’Interès Turístic de la Comunitat per la Generalitat Valenciana.

Scroll to Top