Descobreix Altea en març

No et pots perdre les activitats que tindran lloc aquest mes de març, hi ha per a tots els gustos i edats! Des de recorreguts històrics fins a aventures a la naturalesa. Hem preparat un calendari de visites guiades que promet emocionar i educar a tots els participants.

El 16 de març, els amants de la naturalesa estan convidats a unir-se a la nostra ruta guiada interpretativa en el preciós entorn del Riu Algar. Descobreix la flora i la fauna locals, mentre explorem els fascinants paisatges d’aquesta àrea protegida.

El 29 i 31 de març, ens endinsem en l’encantadora història del poble d’Altea. Amb les nostres visites guiades, descobriràs els secrets millor guardats dels seus carrers empedrats, les seues pintoresques places i la seua rica cultura. Des de monuments històrics fins a vistes panoràmiques impressionants, aquesta experiència no deixarà de sorprendre’t.

I per als més menuts de la casa, el 30 de març hem preparat una ruta teatralitzada plena de diversió i entreteniment. Uneix-te a nosaltres en aquesta aventura única, on els xiquets podran submergir-se en el món del teatre mentre explorem llocs emblemàtics del nostre poble.

No esperes més! Reserva el teu lloc ara i uneix-te a nosaltres en aquestes emocionants i educatives visites guiades aquest mes de març!

Scroll to Top