Rutes de snorkelling

Altea presenta un escenari marí inigualable per als esports nàutics. Els fons marins de la localitat presenten una acolorida vida aquàtica, amb multitud d’espècies inofensives que deambulen per paisatges de gran bellesa i valor mediambiental.

Entre els nostres enclavaments favorits es troben:

L’Olla, al qual s’accedeix mitjançant la platja que es troba enfront del illot a l’altura de l’Hotel Vila Gadea. Aquesta platja gaudeix d’aigües tranquil·les i cristal·lines, per la qual cosa practicar un esport aquàtic, és una autèntica gaudida.

El fons d’aquest magnífic lloc presenta unes formacions rocoses on es crea l’ambient perfecte per a la vida de polps, així com gobios i blenios que trauen el cap expectants.

D’altra banda, les verdes prades de Posidònia oceànica formen la llar perfecta per a diferents espècies, com la nacra Pinna nobilis.

Cap Negret, aquest enclavament és un dels més interessants, perquè la platja Cap Negret acaba en el seu extrem nord en una punta rocosa, el cap, que dona pas a la xicoteta cala del *Soio. Els fons d’aquest enclavament són molt rellevants per a un passeig de tub respirador.

Per al descobriment d’aquest enclavament, recomanem vorejar el rocós cap de Cap Negret.

En el recorregut es trobaran paisatges de pedres de mitjana grandària que s’alternen amb clars d’arena i l’entapissat constant d’algues marrons, que creguen un fons acolorit.

Mascarat. Per a accedir a aquest meravellós bé, s’haurà d’arribar al port esportiu Luis Campomanes i seguir la bifurcació que portarà a la platja del Mascarat.

En aquest punt es poden trobar diferents prades de plantes marines que alberguen una gran quantitat de vida marina.

La Solsida és una cala discreta pegada al port esportiu de Porto Senso. Aquesta cala és fantàstica per a gaudir amb la família d’un bon dia de tub respirador. Aquesta platja és molt tranquil·la, per la qual cosa es pot gaudir d’unes bones vistes aquàtiques. Si es res al voltant de 200 metres, es podrà visualitzar un cinturó de frondosa posidònia a la seua al voltant, amb l’incessant pasturar dels bancs o cardúmenes de salpas, i bonics contrallums que dibuixen una allargada finestra excavada en la roca submergida.

 

Scroll to Top