Setembre arriba al 88% d’ocupació turística

Setembre arriba al 88% d’ocupació turística

“Un altre setembre més, les dades d’ocupació han estat molt positives, acostant-se a un 88%, segons les dades del sector hoteler alteà i de HOSBEC”. Ha declarat l’edil de Turisme, Anna Alvado, qui ha assenyalat que “així mateix, les dades d’atenció a turistes també han estat importants, destacant el gran increment d’atencions al Punt Informació situat a la Plaça de l’Església, augmentant de 702 persones ateses en 2017 a 1852 atencions en el mateix període de 2018 “.

Com ha explicat l’edil, les procedències més destacades a nivell nacional han estat de la Comunitat Valenciana, Madrid, Castella i Lleó i Catalunya. A nivell internacional, destaquen els turistes procedents del Regne Unit, França, Bèlgica i Alemanya. La informació més demandada ha estat la informació local seguida pels mitjans de transport i per les festes locals, així com les rutes de senderisme i la informació relativa als mercats locals i comarcals.

Pel que fa a la participació en les visites guiades, s’ha realitzat una ruta més respecte a l’any 2017, augmentant el nombre de participants. Visites guiades que continuen la seua programació en els mesos d’octubre, novembre i desembre.

Anna Alvado, ha manifestat que “Setembre és un mes fantàstic per visitar la nostra localitat, tal com reflecteixen les dades d’ocupació assolits i atencions. El clima, les festes i l’entorn fan que Altea tinga un atractiu especial durant aquest mes”.

Scroll to Top