STARS GALA

Grans estrelles del Ballet al Palau AlteaDesprés dels èxits absoluts de les 5 edicions passades, Russian Masters Ballet torna amb un programa de Stars Gala completament nou. Poques vegades es poden veure tantes estrelles del ballet reunides en un mateix espectacle, ballarins principals de les millors companyies del món com Mariinsky, Bolshoi, Dutch National Ballet, Bavarian State Ballet i Aalto Ballet.

La Gala, que ja s’ha convertit en cita obligatòria per als amants del ballet, se celebra enguany al Palau d’Altea i comptarà amb els artistes més famosos i seguits de l’escena actual: Anna Ol, Igor Tsvirko, Ekaterina Osmolkina, Alexey Popov, Aidos Zakan, Diana Kosyreva, Semyon Velichko, Evgeniya Victory González i molts més.

 

Es tracta sens dubte d’una ocasió única per apropar-se a la dansa de la mà dels millors i descobrir les diferents etapes i estils pels quals ha anat passant aquest estil de dansa al llarg de la seva història. Amb un programa complet que va des del llegendari coreògraf Marius Petipa, amb fragments de “Corsario” i “Diana i Acteó” fins a peces contemporànies. Es veuran també fragments d’algunes obres mestres del s. XX com “La nit de Walpurgis”, “Talismán” o “Carmen”, entre altres.

Totes aquestes peces interpretades per les estrelles convidades aniran acompanyades pel cos de ball de més de 70 joves ballarins i els millors alumnes de Russian Masters Ballet, el primer i únic curs oficial de l’Acadèmia Vaganova i tot un referent a nivell mundial d’intensius de ballet.

En definitiva un espectacle complet i de gran qualitat que sorprèn i enlluerna a l’audiència any rere any. Repartiment
Anna Ol, ballarina principal del Dutch National Ballet, és una de les figures més reconegudes en el panorama internacional de la dansa. Guanyadora de nombrosos certàmens (Gran Premi Galina Ulanova i Arabesque Competition entre d’altres) i artista convidada habitual en gales internacionals.

Ol ha ballat amb el Ballet Estatal de Sibèria, l’Òpera Estatal de Tatarstan, el Teatre Mijailovsky de Sant Petersburg i el Teatre Acadèmic de Música Stanislavsky i Nemirovich-Danchenko a Moscou, interpretant tots els papers principals del repertori clàssic i treballant amb coreògrafs com Jiří Kylián, John Neumeier, Natalia Makarova, Kenneth MacMillan, Jerome Robbins i altres. El 2015 es va unir al Dutch National Ballet com a solista principal.

 

Igor Tsvirko, solista principal del ballet Bolshoi de Moscou, un dels principals teatres del món. Graduat a l’escola del Bolshoi entra a formar part de la companyia en 2007 ascendint ràpidament gràcies al seu alt nivell artístic i tècnic. Des de llavors ha ballat rols principals en totes les produccions de la prestigiosa companyia.

 

Boris Zhurilov graduat a la prestigiosa escola Vaganova, a Sant Petersburg, és membre de la companyia del Teatre Mariinsky des de 2006. Aquest teatre és el més important de Rússia i un dels més reconeguts a nivell mundial. Amb ell ha ballat papers solistes i ha actuat en els millors teatres d’Europa, Amèrica i Àsia.

 

Ekaterina Osmolkina primera solista del Teatre Mariinsky. Graduada per l’Acadèmia Vaganova i membre del Teatre Mariinsky des de 1999, Ekaterina és Artista d’Honor de Rússia, guanyadora de la competició Vaganova-prix, guanyadora d’International Ballet Competition de Seül, guardonada amb Golden Soffit, el major reconeixement teatral que es lliura a Sant Petersburg. Ha ballat papers de tots els grans ballets del repertori i ha realitzat nombroses gires internacionals.

 

Ivan Zaytcev des de 2011 és membre de la companyia de ballet d’un dels millors teatres del món, el teatre Mikhailovski de Sant Petersburg, on molt aviat es va convertir en l’artista principal. El seu repertori inclou tant papers solistes com a principals a La Sylphide, Li Corsaire, Cipollino, Don Quixote, Laurencia, The Flames of Paris, La Fille mal gardée, and Class Concert així com produccions de Nacho Duato de La Bella Dorment, Romeu i Julieta, Trencanous, Multiplicitat, Formes de Silenci i Buit, Preludi, Invisible, i la Foscor blanca. Iván ha estat de gira amb la Companyia de Ballet Mikhailovski pel Japó, EUA, Alemanya, etc.

 

Alexey Popov actualment primer solista del Bavarian State Ballet, graduat a la gran Acadèmia Vaganova de Sant Petersburg i membre durant diversos anys de reconegut Teatre Mariinsky. Popov va ser guanyador de Yuri Grigorovich Competition “Youth Ballet” i ha actuat en una desena de països.

 

Aidos Zakan graduat a l’Acadèmia Vaganova a Sant Petersburg, ha estat solista en companyies com el teatre Musa Dshalil; el Teatre Mijaylovskiy, Sant Petersburg; el teatre Stanislavski- und Nemirovich-Danchenko, Moscou i Boston Ballet. El seu repertori comprèn una gran varietat de papers principals i ha estat guardonat amb diversos premis en la Competició Vaganova, Competició Arabesque i Competició Internacional de Ballet de Korea.En desembre de 2015 Aidos es va unir a Aalto Ballett Essen com a solista, on roman actualment.

 

Semyon Velichko actualment és primer solista al Dutch National Ballet. Després de graduar-Velichko es va unir al Teatre d’Òpera i Ballet de Novosibirsk directament com a ballarí principal, on va interpretar papers principals en totes les representacions de ballet del teatre. El 2011 va ser convidat com a ballarí principal a l’Stanislavsky i Nemirovich-Danchenko Moscow Academic Music Theatre.

 

Evgeniya Victory Gonzlaez, ballarina graduada en Royal Swedish Ballet School, interpretant diversos papers en Royal Swedish Opera durant la seva formació. De 2015-2018 va ser ballarina al Teatre Mariinsky de Sant Petersburg. A partir d’abril de 2018, és ballarina a l’Òpera Estatal de Baviera. Entre els seus guardons es troben el primer premi en el concurs internacional “Jeune Ballet Mediterranean” i el tercer premi a “The Nordic Baltic Ballet Competition”.

 

Diana Kosyreva, després de graduar amb honors a l’Escola de Ballet del Teatre Estatal Acadèmic de Dansa de Moscou va ser admesa en la companyia d’aquest teatre, on va aconseguir el màxim rang com a solista principal. Va ballar tots els grans rols amb aquesta companyia fins que el 2013 s’uneix al prestigiós Bolshoi Ballet, on roman actualment.

Horaris i entradesJuliol 22

19:00 h

Durada: 110 min

Lloc: Palau d’Altea: C / d’Alcoi 18-03.590 Altea (Alacant)

Venda a les taquilles i web del

Palau d’Altea i en www.instanticket.es

Tel. 965.843.359

Preu: 35 i 40 €

 

 

Per a més informació

Tel .: +34 609816395

Web: www.russianmastersballet.com

E-mail: info@russianmastersballet.com

Scroll to Top