Alternativa de texto: Cartel anunciador del Castell de l’Olla 2022 de Altea

Castell de l’Olla

Cada any, el dissabte més pròxim a la festivitat de Sant Llorenç, Altea celebra el Castell de l’Olla. L’esdeveniment més gran pirotècnic en la mar de tota la costa espanyola. Enfront de la platja de l’Olla d’Altea, es dispara des de la mar, sobre 5 plataformes flotants ubicades a 300 metres de la línia de costa.

Aquest any 2022, se celebra el dissabte 13 d’agost, i s’espera, com cada any, que atraga cap a Altea a més de 50.000 visitants, que es congreguen en la línia de costa per a gaudir de l’espectacle pirotècnic.

En els últims anys, el Castell de l’Olla ha anat incorporant a la seua oferta nous elements, com un destacat reclam turístic que congrega a nombroses embarcacions a la badia d’Altea per a admirar aquest esdeveniment, que forma part del calendari pirotècnic nacional.

La importància d’aquest, ja tradicional esdeveniment, es veu reconeguda amb la distinció del premi al Mèrit Turístic, en la categoria d’or de l’edició de 1999, que li va atorgar el Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca i la Declaració per part de la Generalitat com a Festes d’Interés Turístic Autonòmic.

Alternativa de texto: Fuegos artificiales en el mar del Castell de l’Olla de Altea
Scroll to Top