Ruta de la Tapa 2023

Les jornades gastronòmiques la ‘Ruta de la Tapa’ tornen a Altea del 12 al 21 de maig. Aquestes jornades gastronòmiques en les quals participen 12 establiments del municipi, posaran en valor els nombrosos productes agrícoles de la zona a la primavera amb les seues propostes de tapeo. 

Les tapes tindran un preu de 4 euros, amb beguda inclosa. Cada establiment elaborarà dues tapes, una amb ingredients de quilòmetre zero i de temporada i l’altra lliure. 

Quant als premis per als establiments les tapes dels quals compten amb major valoració per part dels ruters, aquests opten a 200 € a la millor tapa obligatòria i publicitat gratis; 200 € a la millor tapa lliure i publicitat gratis durant un any. Com a novetat enguany s’ha inclòs un altre premi, a la tapa més original que tindrà de premi també 200 € i publicitat gratis durant un any. 

Els establiments participants són:  El Cantó del Palasiet, Bon Vent, restaurante del Club Náutico de Altea, El Carnicero Loco, La taberna marinera El Barba, Mana lounge beach, E-Tika, Plan B, Ca Raulet, Bar L’Ancora, Best Friends del Club de Tenis, La Clau i Bar Cafetería Ángela.

Scroll to Top