Visites guiades amb caiac

Les Regidories de Turisme i Medi Ambient han anunciat unes visites guiades amb caiac per la Badia d’Altea. Aquestes jornades d’oci es realitzaran el pròxim 10 d’agost i 24 d’agost (ruta Morro Toix) i els dies 17 i 31 d’agost (ruta Illa de l’Olla i Cala del Soio). El punt de trobada de l’activitat serà en les instal·lacions de l’empresa La Bocana Sailing Point, en el Port Esportiu Marina Greenwich. Aquestes visites tenen un aforament màxim de 24 persones i estan enfocades en la divulgació de la preservació del patrimoni natural d’Altea.

L’objectiu de la visita és informar, sensibilitzar i educar adequadament als usuaris de la platja, sobre els ecosistemes i espais naturals sensibles pròxims, a un radi de 2 km, a la platja i animar-los conéixer els valors ambientals, culturals i turístics d’aquest entorn, per a actuar i relacionar-se amb ell d’una manera responsable.

L’horari de l’activitat serà de 10.30 a 13.00 hores. L’organització informa que s’ha d’acudir 15 minuts abans. El departament de Turisme recorda que per a l’activitat s’ha d’emportar el següent equipament: vestit de bany, escarpins, gorra, protector solar o roba adequada per a protegir-se del sol i aigua.

Per a participar en l’activitat és necessari realitzar una reserva al correu touristinfo@altea.es, al número de telèfon 96 584 41 14 o acudint a l’oficina de Turisme, situada al carrer Sant Pere 14.

Scroll to Top