Una antiga fleca del segle XVIII dóna forma a aquest hotel amb encant situat en el cor d’Altea, a pocs metres del nucli urbà i la zona costanera. Les seues deu habitacions temàtiques ofereixen un ambient acollidor i càlid ple de xicotets detalls que faran de la seua estada una experiència inoblidable.

Després de 10 anys als comandaments de Tony i Limita (fundadors i restauradores de l’hotel), l’Hotel Abaco es troba actualment gestionat per Adelina i Thomas – una parella de joves hotelers que van decidir embarcar-se en aquest món des dels seus començaments a Suïssa, en la prestigiosa universitat de “Els Roches” – lloc on es van conèixer i van decidir compartir la seua passió per l’hostaleria i des de llavors. Han viatjat i treballat per mig món (EUA, Europa, Emirats Àrabs i Seychelles, etc.) per a seguir formant-se en els millors hotels. Tots dos, molt versàtils en les seues àrees d’especialització, han basat els seus principis en tres factors concrets: La Qualitat, L’Atenció als Xicotets Detalls i La Satisfacció del Client.

La seua filosofia de treball no solament es veu reflectida en la gestió rigorosa de l’hotel i en l’atenció estètica que li dediquen a les estades, sinó també a través del tracte personalitzat i dedicat que inverteixen a excedir la satisfacció de tots els seus clients.

Dirección
, CP:
Reservas:
Email | Web


Coordenadas Geográficas
latitud:
longitud:
Google Maps