Esports nàutics

Esports nàutics

Si vols viure unes vacances diferents, gaudir del mar i els seus encants, si no t’agrada quedar-te a la vora, a Altea tens una infinitat de possibilitats. A Altea podràs llogar des de vaixells a vela fins a embarcacions de motor, bussejar, caiac, piragüisme, planxa de vela, flyboard, rem, moto aquàtica, pesca… Si encara no has provat a aventurar-te en el món marí, no et preocupes… Es realitzen cursos de tot tipus. T’encantarà descobrir les aigües d´Altea. El mar ofereix a Altea un immillorable escenari per a la pràctica dels esports nàutics. Altea compta amb tres ports esportius: El Port Esportiu Marina Greenwich, el Port d´Altea i el Port Esportiu Porto Senso. Entre tots els esdeveniments esportius nàutics cal destacar la prova de vela «200 milles a2», organitzada pel Club Nàutic Altea, i el trofeu de vela «Pata Negra», organitzat pel Club Nàutic Campomanes.

Platges d’Altea

Altea està situada a la Costa Blanca i compta amb una àmplia extensió de costa, en la qual s’alternen zones de penya-segats i cales més planes.

La badia d’Altea pots trobar diverses platges on poder realitzar tot tipus d’activitats: nedar, bussejar, pescar, navegar… Les aigües d’Altea, poble amb molt d’encant, s’enamoren. Les platges són de cant rodat, no de sorra, i els nens poden jugar perfectament bé.

Altea es vincula sòlidament al Mediterrani. A més dels seus més de 6 quilòmetres de costa, amb belles platges com l’Olla, Solsida, Cap Negret, Albir, Cala del Mascarat o la Roda… Un mar que ompli de vida a Altea i la banya de llum i brisa fresca.

També pots trobar platges naturistes-nudistes, per a qui agrade d’aquest estil de vida, i platges a les que anar amb gossos.

 

Scroll al inicio