HOTEL SAN MIGUEL

La senzillesa no està renyida amb la comoditat i el confort i açò és una de les constants en l’Hotel San Miguel, en el centre d’Altea i a un pas de la platja. En aquest hotel, a més de poder visitar a peu el casc antic d’Altea, podrà recórrer el passeig marítim amb unes vistes clarament immillorables: enfront de si trobarà tota l’esplendor del Mar Mediterrani.
Aquest xicotet hotel disposa de 24 habitacions que, encara amb els serveis bàsics, ofereixen comoditat, neteja i relax als seus hostes. En l’habitació, l’hoste disposarà d’una xicoteta terrassa amb vista al mar, bany complet, televisió i climatizador d’aire condicionat i calefacció.
Els serveis de l’hotel, units a la qualitat humana i professional del seu personal, faran les delícies de l’hoste. L’hotel San Miguel disposa de consigna per a equipatges i facilitat de canvi de moneda, a més de servei de missatgeria i servei mèdic, i bugaderia pròpia. L’hotel disposa també d’un bar cafeteria on asseure’s a menjar una típica paella mediterrània i un saló social en el qual descansar entre visita i visita.

HOTEL SAN MIGUEL

La sencillez no está reñida con la comodidad y el confort y eso es una de las constantes en el Hotel San Miguel, en el centro de Altea y a un paso de la playa. En este hotel, además de poder visitar a pie el casco antiguo de Altea, podrá recorrer el paseo marítimo con unas vistas claramente inmejorables: frente a sí encontrará todo el esplendor del Mar Mediterráneo.
Este pequeño hotel dispone de 24 habitaciones que, aún con los servicios básicos, ofrecen comodidad, limpieza y relax a sus huéspedes. En la habitación, el huésped dispondrá de una pequeña terraza con vistas al mar, baño completo, televisión y climatizador de aire acondicionado y calefacción.
Los servicios del hotel, unidos a la calidad humana y profesional de su personal, harán las delicias del huésped. El hotel San Miguel dispone de consigna para equipajes y facilidad de cambio de moneda, además de servicio de mensajería y servicio médico, y lavandería propia. El hotel dispone también de un bar cafetería donde sentarse a comer una típica paella mediterránea y un salón social en el que descansar entre visita y visita.

Scroll al inicio