PALAU ALTEA, ART I ESPECTACLES

 

 

Palau Altea, centre d’arts

Altea és la capital cultural de la Costa Blanca i fent honor a això, la seva oferta és molt variada i completa. Compta amb les millors infraestructures, entre elles el Palau Altea. El Palau Altea és un centre cultural, on també es realitzen congressos i diverses exposicions i actuacions durant tot l’any.

El Palau Altea compta amb un aforament de mil butaques i pertany a la Xarxa Espanyola de Teatres. La programació que ofereix és molt atractiva pel que fa a teatre, dansa, música, exposicions i congressos.

Per allà han passat figures de la talla de Rostropovich, Lluís Llach, Farruquito, Josep Carreras o Joan Manuel Serrat. Així com grans artistes del món del teatre com Lola Herrera, Concha Velasco o Héctor Alterio, entre molts altres.

També la pròpia Altea gaudeix del Palau, ja que tant els grups de teatre amateur de la localitat com els músics locals tenen la sort de protagonitzar els seus espectacles allí.

 

 

 

Turisme de congressos i reunions

L’escenari del Palau arriba als 380 m2 íntegrament. Sobre aquest se situa una torre amb una alçada de 32 metres que possibilita fins a 92 talls de teló. D’altra banda, ia causa d’una imminent adaptació del sector turístic cap a un creixent i important segment de mercat, el turisme de congressos i reunions, al Palau Altea aposta per consolidar-se com un dels més importants aforaments de la Comunitat Valenciana.

Si vols estar ben informat de tota la programació del Palau Altea per gaudir dels seus espectacles, no dubtis en entrar a www.palaudealtea.com i subscriure’t a la newsletter.

 

 

 

Oferta cultural a Altea

A Altea trobaràs una oferta cultural molt variada. A més, Altea pot presumir del seu caràcter bohemi i de ser bressol d’artistes. El mar Mediterrani i la màgia d’aquest poble amb encant, ha fet que moltíssims artistes decideixin venir cada vegada més a instal·lar-se aquí per trobar la seva inspiració.

Pots trobar moltes Galeries d’Art, públiques i privades. No et pots perdre els cicles de concerts a l’aire lliure «Nits al so de l’aigua» o la «Ruta de les Ermites«, La Mostra d’Artesania, les Balconades, la Biblioteca, El Conservatori de Música, la Filharmònica Alteanense, l’Escola de Música i Dansa, la Facultat de Belles Arts i la Fundació Schlotter.

 

 

 

Altea, poble amb encant

Altea és un dels pobles més bonics i sostenibles d’Espanya. El seu casc antic i el seu mirador són enormement coneguts pel seu encant. Moltes de les seves carrers estan empedrats i passejant per elles podràs veure un gran nombre de restaurants i hotels. La Plaça de l’Església és el cor d’Altea, un autèntic centre d’oci i de cultura, sobretot a l’estiu.

El passeig marítim no té desperdici. Gaudirem de belles platges de còdols, molt més tranquils que els de sorra i sense dificultat la majoria, per anar amb nens, com a destinacions romàntiques o com vulgues, en les que es poden practicar tot tipus d’esports nàutics com nedar, navegar, pescar , snorkel… I molt més.

Si et ve de gust fer senderisme o qualsevol altre esport, també tens un gran ventall d’opcions, ja que la natura regala a aquests paratges amb encant muntanyes com la Serra de Bèrnia o el Parc Natural de Serra Gelada.

 

 

 

 

El Ayuntamiento de Altea hace un esfuerzo constante para que nuestros sitios webs sean de fácil acceso y uso para todos. Seguimos las reglas y las pautas de Accesibilidad del Contenido en la Web (WCAG 2.0) producidas por el World Wide Web Consortium (W3C).

 

Las Pautas de Accesibilidad del Contenido en la Web son un conjunto de puntos de verificación y pautas que ayudan a garantizar que las páginas web estén diseñadas y escritas de manera correcta. Algunos ejemplos son:

 

• Las imágenes deben tener un texto alternativo.

• El contraste de color entre el primer plano y el fondo debe ser notable.

• Posibilidad de ajustar el tamaño del texto según las preferencias del usuario.

• Los encabezados se deben usar de forma correcta y tener un propósito.

• Los enlaces deben tener sentido por sí solos.

• Los cuadros y tablas se deben usar para diseñar información que expresa diferentes valores y deben tener encabezados y resúmenes adecuados.

 

Nuestra meta es lograr el cumplimiento de estándares AA en todo nuestro sitio. También buscamos oportunidades para cumplir con estándares AAA.

 

 


Estamos comprometidos a proporcionar acceso a todas las personas, con o sin discapacidades. Si tiene algún problema al utilizar nuestro sitio web, comuníquese con nosotros y proporcione la URL (dirección de la página web) del material al que intentó acceder, el problema que experimentó y su información de contacto. Haremos todo lo posible por responderle y proporcionarle la información que está buscando.

Política de accesibilidad

Observaciones & Sugerencias

Scroll al inicio