Platja Barreta-Mascarat

La Barreta de Gualda

Aquesta platja està al nord d´Altea, al costat del port esportiu Luis Campomanes i pròxima a la Platja del Mascarat. El seu nom fa referència a un petit escull de pedra proper. Aquesta encantadora platja, és de grava, ideal i tranquil per desconnectar. Com la majoria de platges d´Altea, no està molt concorreguda.

La badia d´Altea, que és un espai marítim protegit, sota la denominació de Parc Natural de Serra Gelada, recull molts secrets i meravelles del mar. En aquesta platja concretament, passa el meridià 000º00’00’’ de Greenwich, a partir del qual es mesuren les longituds al mapa terrestre.

Per la seva proximitat al Port Esportiu Campomanes és ideal per realitzar esports nàutics, es pot dur a terme un lloguer de vehicles o realitzar cursos. Busseig, pàdel surf, caiac, motos d´aigua, vela, passejades en vaixell, snorkel… Hi ha mil opcions per divertir-te en les fantàstiques aigües d´altea.

El turisme d´Altea és un turisme sostenible. No trobaràs platges massificades. El respecte pel medi ambient forma part de la idiosincràsia alteana.

Platja Del Mascarat

 

Aquesta platja està pròxima a la de la Barreta. Consta d’una platja de bitlles i d’una Cala, la de la Barra Gran, que és nudista.

Des d’allí s’albira la Punta del Mascarat, les seues vistes són espectaculars. El seu grava fa que no estiga massificada, que siga una platja tranquil·la, a diferència de les platges d’arena que solen estar sempre molt més abarrotades.

La Cala de la Barra Gran, és una platja nudista, on les persones amb un estil de vida natural, poden relaxar-se.

Esports Nàutics

Si vols divertir-te, no dubtes a submergir-te en el fons del mar alteà. I si vols quedar-te en la superfície, tampoc et faltaran opcions per a esprémer l’essència del Mediterrani que banya a Altea. Snorkel, bussege, vetla, kayac, motos d’aigua, surf…Milers d’experiències que poden fer de la teua estada records inoblidables.

Galeria d’imatges de la platja de Barreta-Mascarat d’Altea

Scroll al inicio