Platja de l’Olla

La platja de l’Olla mesura un quilòmetre i mig i barreja bitlles, roca i sorra. Es troba situada entre dos ports esportius i des d’allà pots veure el Penyal d’Ifac.

Enfront d’ella emergeixen «L’Illeta», a la qual es pot accedir nedant i «L’Illot». És perfecta per desconnectar, llegir o realitzar jocs amb nens. A la Platja de l’Olla, al costat de Porto Senso, pots trobar un espai apte per a mascotes.

En ella té lloc a l’agost el reconegut espectacle piromusical del Castell de l’Olla.

Castell de l’Olla

El Castell de l’Olla, que se celebra el dissabte més proper a la festa de Sant Llorenç, ha aconseguit convertir-se al llarg dels anys en un espectacle piromusical molt reconegut. Aconsegueix citar moltíssimes persones, visitants que no volen perdre aquest esclat de llum, pólvora i música, ja que s’inclouen altres actes culturals com dansa, música, exposicions i molt més.

Aquesta festa, que és molt més que uns focs artificials, té lloc al mar Mediterrani que banya Altea. Des d’una plataforma es llança el Castell de l’Olla, i això fa que neixi de la mar mateix, reflectint-ho en l’aigua i augmentant la seva màgia.

Altea, l’encant d’un poble

Altea, definida com un dels pobles més bonics d’Espanya, enamora amb el seu encant. Si vens a passar uns dies, no pots deixar de visitar les seves platges i gaudir amb les seves festes. Trobaràs des d’hotels de 5 estreles fins a apartaments de lloguer, aparthotels, bungalous, càmpings…

La gastronomia és sobretot mediterrània i prové del mar, encara que pots trobar restaurants per a tots els gustos.

Altea no està lluny de Calp o Benidorm, per si et ve de gust conèixer altres destinacions turístiques destacats.

Galeria d’imatges de la platja de l’Olla d’Altea

Scroll al inicio