Platja de l’Olla

La platja de l’Olla mesura un quilòmetre i mig i barreja bitlles, roca i sorra. Es troba situada entre dos ports esportius i des d’allà pots veure el Penyal d’Ifac.

Enfront d’ella emergeixen «L’Illeta», a la qual es pot accedir nedant i «L’Illot». És perfecta per desconnectar, llegir o realitzar jocs amb nens. A la Platja de l’Olla, al costat de Porto Senso, pots trobar un espai apte per a mascotes.

En ella té lloc a l’agost el reconegut espectacle piromusical del Castell de l’Olla.

Castell de l’Olla

El Castell de l’Olla, que se celebra el dissabte més proper a la festa de Sant Llorenç, ha aconseguit convertir-se al llarg dels anys en un espectacle piromusical molt reconegut. Aconsegueix citar moltíssimes persones, visitants que no volen perdre aquest esclat de llum, pólvora i música, ja que s’inclouen altres actes culturals com dansa, música, exposicions i molt més.

Aquesta festa, que és molt més que uns focs artificials, té lloc al mar Mediterrani que banya Altea. Des d’una plataforma es llança el Castell de l’Olla, i això fa que neixi de la mar mateix, reflectint-ho en l’aigua i augmentant la seva màgia.

Altea, l’encant d’un poble

Altea, definida com un dels pobles més bonics d’Espanya, enamora amb el seu encant. Si vens a passar uns dies, no pots deixar de visitar les seves platges i gaudir amb les seves festes. Trobaràs des d’hotels de 5 estreles fins a apartaments de lloguer, aparthotels, bungalous, càmpings…

La gastronomia és sobretot mediterrània i prové del mar, encara que pots trobar restaurants per a tots els gustos.

Altea no està lluny de Calp o Benidorm, per si et ve de gust conèixer altres destinacions turístiques destacats.

Galeria d’imatges de la platja de l’Olla d’Altea

El Ayuntamiento de Altea hace un esfuerzo constante para que nuestros sitios webs sean de fácil acceso y uso para todos. Seguimos las reglas y las pautas de Accesibilidad del Contenido en la Web (WCAG 2.0) producidas por el World Wide Web Consortium (W3C).

 

Las Pautas de Accesibilidad del Contenido en la Web son un conjunto de puntos de verificación y pautas que ayudan a garantizar que las páginas web estén diseñadas y escritas de manera correcta. Algunos ejemplos son:

 

• Las imágenes deben tener un texto alternativo.

• El contraste de color entre el primer plano y el fondo debe ser notable.

• Posibilidad de ajustar el tamaño del texto según las preferencias del usuario.

• Los encabezados se deben usar de forma correcta y tener un propósito.

• Los enlaces deben tener sentido por sí solos.

• Los cuadros y tablas se deben usar para diseñar información que expresa diferentes valores y deben tener encabezados y resúmenes adecuados.

 

Nuestra meta es lograr el cumplimiento de estándares AA en todo nuestro sitio. También buscamos oportunidades para cumplir con estándares AAA.

 

 


Estamos comprometidos a proporcionar acceso a todas las personas, con o sin discapacidades. Si tiene algún problema al utilizar nuestro sitio web, comuníquese con nosotros y proporcione la URL (dirección de la página web) del material al que intentó acceder, el problema que experimentó y su información de contacto. Haremos todo lo posible por responderle y proporcionarle la información que está buscando.

Política de accesibilidad

Observaciones & Sugerencias

Scroll al inicio